Napa feeling

Skrivet 2011-06-28 Klockan 12:45:00

Äntligen börjar det fina vädret komma. Har suttit ute i solen och bara njutit. Måste börja jobba på brännan inför Napa så man inte blir röd som en kräfte det första man gör. Nu är det 9 dagar kvar innan planet lyfter :) Klickade också precis hem ett linne och en skit snygg klänning från H&M. Min efterlängtade semester kommer på söndag och då ska jag bege mig mot Halmstad för att besöka Jessa som jag inte sett på evigheter känns det som.Nu, ut i solen igen!

/annawfredag

Skrivet 2011-06-17 Klockan 08:23:02

Spenderade gårdagen i härliga Varberg! Mötte upp Moa, som numera är Varbergsbo, vid tågstationen och sedan tog vi en shoppingrunda i stan :) Hittade två toppar, en väska och en plånbok. Åkte sedan till stugan i Espevik med familjen och åkte hem i morse. Nu sitter jag och inväntar några timmars jobb och sedan är det fredagsmys!

/annawdaaaaaans

Skrivet 2011-06-02 Klockan 19:50:33

Är nyligen hemkommen från två dansföreställningar. Ikväll blir det att ta det lugnt, behöver vila ikapp timmarna sedan balen. Känner att jag saknar några timmars sömn. På lördag är det dom två sista föreställningarna, gogo!!

Vill för övrigt göra om balen en gång till. Det var fruktansvärt roligt!!!!

/annawsammanfattning av balen

Skrivet 2011-06-01 Klockan 22:01:32

Balen blev så otroligt lyckad! Jag hade verkligen super dunder roligt och blev väldigt nöjd med frisyren, klänningen osv. Fötterna värkte men det kändes inte på dansgolvet. Jag tror dessutom vi hade bussen med det bästa draget. Fullt ös. Det var god mat och trevliga människor vid bordet och valsen gick faktiskt bra trots att det var väldans trångt! Efter ett tag kom partylåtarna igång och då var det fullt ös, riktigt roligt. Fötterna mådde som sagt mindre bra med lite skoskav här och var, men det var det värt!
/annaw


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!