27 juli - Hemma igen

Skrivet 2009-07-27 Klockan 21:57:04

Hejhopp!
Nu är man i Sverige igen och jag hoppas ni har haft det bra! Började även  min första jobbdag på Kinnaborg idag och är ganska trött nu eftersom man va hemma vid fem i natt och sen skulle upp halv sex för att gå till jobbet. Men jag sov mycket  dels på planet och på väg hem i bilen så jag ska inte klaga. Kunde vart värre ;-) Men hur som helst så var jag lite nervös över att jag skulle vara helt slut när jag jobbade, man vill ju göra ett bra första intryck. Kanske inte är så bra om man somnar då haha!! Men det gick fint och var faktiskt förvånansvärt pigg men sov ändå lite middag när jag kom hem.

Men för att återgå till Spanien-resan då, det har vart kanon-bra med jätte härligt väder! :-) Har solat, badat, shoppat samt lite utflykter för sevärdigheter. Det är konstigt att folket där inte dör av värmeslag. När man är i stan till exempel kan man gå och vara jätte varm! Och så ser man spanjorer komma med långtröja och jeans. Fattar inte hur det går till men de är la vana vid värmen vid det här laget kanske ;-) Sedan kan jag meddela att det inte var så lätt att göra sig förstådd eftersom det inte finns alls många som pratar engelska. Förra året kunde jag inte ett dugg spanska så då fattade jag inte ett ord av vad de sa. Men nu när jag har läst ett år spanska så har det faktiskt gett lite resultat. Men kan ju fråga vart olika ställen ligger och när man gjort det känner man sig jätte nöjd ;-) Sedan blir man genast besviken för man hänger inte med ett dugg av vad dom svarar, de pratar ju så förbannat fort, haha!! Så jag försökte inte prata speciellt många gånger. Man fick överlämna pratandet till mamma och pappa ;-)

Men som sagt resan har vart toppen bra och här kommer några få av mina biler därifrån :-)


Stranden
Kväll vid poolen

Orkar inte ladda upp mer bilder nu, men det kommer senare :-)

/ annaw


4 juli

Skrivet 2009-07-04 Klockan 22:02:21

Nuu åker vi :-) Eller nej, men i mon, till Stockholm för att hälsa på farmor och farfar lite snabbt innan vi åker på måndag :-) Längtaaar!
Idag har vart en packdag samt soldag vid sjön :-) Och igår blev det lite partaj i Fritsla. Var till en början meningen att vi inte skulle gå men sen ändrade vi oss helt plötsligt och det blev lite bråttom men vi hann allihop göra oss i ordning tills bussen gick ;-) Kvällen var trevlig förutom alla förbannade myggor, tror jag blir galen! Men det är ju trots allt ett tecken på sommarn ;-)

Nu blir det inte uppdatering på ett tag men jag skriver när jag kommer tillbaka. Ha det riktigt fint nu allihop!! :-)


;)

/ annaw3 juli

Skrivet 2009-07-03 Klockan 13:34:25

Tjoho!
Har nu tagit en liten paus från solen, det är ju himlans varmt. Men man ska inte klaga, det är ju wunderschön ;-) Längtar nu så in i norden till Spain och det är ju trots allt bara tre dagar kvar tills flyget går, wieee :-) Men nu ska jag upp till sjön, se ya :-)

/ annaw2 juli - Hemma igen

Skrivet 2009-07-02 Klockan 11:39:20

Dålig uppdatering? Oja... ledsen för detta. Nu är jag i alla fall hemma från stugan igen och skall på söndag åka till Stockholm med familjen för att hälsa på farmor och farfar :-) Sedan på måndag morgon hoppar vi på flyget på Arlanda som ska ta oss till Spanien :-) Så nu måste jag snart börja packa känner jag. Men det kan jag göra senare för nu vill jag ut och sola ;-)

Gårdagen spenderades med Linn, som bor två stugor ner från våran. Började med en liten shoppingrunda i stan för att sedan kolla på bio, "Baksmällan". Den var riktigt bra och den kan jag rekomendera till alla er som ännu inte sett den :-)

Ha det bra!

/ annawRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!