freeeedag

Skrivet 2011-09-30 Klockan 10:45:03

Äntligen är det fredag, vilket innebär helg. Men just nu är jag på jobbet, slutar 17.00, men sedan så :) Jag är verkligen svintrött, så ikväll är det fredagsmys som gäller.

Det fungerar fortfarande inte med blogg.se appen. Hade gärna velat få den att fungera, för tycker det är ganska smidigt att kunna blogga från iphonen också. Får försöka fixa detta. Men nu ska jag fortsätta jobba, chiao!


Bild från när Morris var yngre.

/annaw


jobbjobbjobb

Skrivet 2011-09-29 Klockan 13:36:40

Sitter på jobbet och har nyligen haft lunch. Är riktigt seg idag och har ännu inte fått sålt något. Men det hoppas jag blir ändring på innan jag beger mig hem för dagen! Minst en order ska det banne mig bli. Idag är det dans som gäller och sedan ska jag mysa med min älskade pojkvän :)

Blogg.se har förresten en egen app till mobilen nu, yaay. Dock verkar det inte fungera, för när jag laddade ner den så finns den inte på menyn och när jag försöker ladda ner den igen så står det att den redan är nedladdad, jag blir galen! Men nog om det. Nu ska jag fortsätta ringa, dags att dra in en order!

Skriver mer senare!/annaw


jobb

Skrivet 2011-09-28 Klockan 08:10:53

Fy vad jag är trött. Är fortfarande lite förkyld, ont i halsen och slö, och det blir så mycket jobbigare att sitta och ringa säljsamtal då, men det är bara att bita ihop. Sitter nu på jobbet och ikväll ska vi fira min kära mamma som idag fyller år ♥

Men nu ska jag ringa, chiao!

/annaw


bilder från veckan i Espevik

Skrivet 2011-09-27 Klockan 14:47:07


Det var en super härligt vecka!!

/annawförkyld

Skrivet 2011-09-26 Klockan 18:22:59

Har nu fått lite bättre ordning här på bloggen, även fast den inte är helt klar. Helgen har varit toppen och har innehållit segling, myskvällar, bingo och mycket mer! Tyvärr är jag förkyld och fick stanna hemma från jobbet idag. Min hals gör ont och jag pratar helt annorlunda men hoppas på att jag snart blir bättre :) Får se hur jag gör med jobber i morgon. Ikväll ska jag bara ta det lugnt för att vila upp mig. Lite bilder från helgen kommer nog upp senare ikväll!

/annaw


jobb

Skrivet 2011-09-23 Klockan 10:40:24

Äntligen är det fredag och ingen är nog lyckligare än jag. Är sjukt trött och längtar bara efter att få åka iväg till Göteborg, möta upp Patrick och sedan njuta av fredagsmys!! Men det känns som en evighet tills dess med tanke på att jag slutar 17.00. Hoppas innerligt att tiden går fort. I morgon ska vi bege oss in till stan för att strosa och försöka hitta present till mamma som fyller år i nästa vecka. Varför är det så svårt att köpa bra presenter till föräldrar? Jag är värdelös på det. Men nu ska jag och Patrick slå våra kloka huvuden ihop så det löser sig säkert kanon bra :)

Nu ska jag fortsätta jobba. Måste dra in en order idag innan jag går hem, chiao!

/annaw


upprustning

Skrivet 2011-09-19 Klockan 11:46:49

Så, nu är det dags för mig att börja blogga här igen. Jag har helt enkelt inte haft tid eller lust att blogga men nu kliar det lite i fingrarna att börja skriva igen. Så nu ska jag fixa i ordning bloggen och återuppta min blogg :)

/annaw


underbara dagar

Skrivet 2011-09-01 Klockan 23:32:20

Jag och Patrick har haft fem fantastiskt mysiga dagar nere i stugan i Espevik! Vi kom hem i eftermiddags eftersom dansen drog igång idag igen och det ska bli riktigt skönt att komma igång med träningen igen. Det har varit lite dåligt på den fronten under sommaren. På måndag börjar jag också på det nya jobbet och det ska verkligen bli super spännande! Arbetstiderna här är måndag-fredag, vilket passar mig jätte bra för jag gillar att ha helgen ledig istället för att ha några dagar ledigt hit och dit i veckan. Härligt med fasta scheman. Så nu är det bara att säga hej då till MM och börja ladda upp inför detta! 
 
Nu ska jag kolla på något avsnitt av Vänner och sedan göra mig i ordning för att sova.


bild från igår

/annawRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!