baal

Skrivet 2011-05-31 Klockan 00:59:01

Bal i morgon! Eller idag blir det ju ;) Va i Borås med Katarina idag och fick finfina naglar och sedan blev det bio. Baksmällan 2 rekommenderar jag starkt! :) Kom hem nyligen så har precis gjort mig i ordning och så blir det att sova och ladda batterierna inför den stora dagen!!/annawsöndag

Skrivet 2011-05-29 Klockan 22:29:40

Då var det söndag igen och det har varit fullt upp hela helgen. Idag har det varit dansföreställningar hela dagen och det har gått jätte bra! Premiären brukar ju gå halvdant men det gick faktiskt riktigt bra och jag ser fram emot de andra dagarna :) Ska alldeles strax sova. I morgon blir det att gå upp tidigt. UF. Vill bara att det ska vara slut nu. Sedan är det möte med min Samhäll B lärare för att diskutera min uppsats jag skrev. Och sedan bär det av mot Borås med Katarina!! :) Naglar skall fixas inför balen och vi ska även se Baksmällan 2 :)
/annawlördag

Skrivet 2011-05-28 Klockan 19:55:21

Vädret ser inte lovande ut inför balen :( Jag som så gärna ville att det skulle vara fint väder! Vi är några tjejer som ska upp och ta kort vid sjön och så ju. Vill verkligen att det ska vara uppehåll! Nu är det i alla fall snart dax att ta på sig den fina klänningen, fixa håret osv. Det går så sjukt fort!

Idag har det vart genrep hela dagen på Kunskapens hus i Skene. Det kommer bli en kanonbra dansshow så köp biljetter och kom och kolla! :) Nu är det lördagsmys som gäller, för i morgon börjar de två första föreställningarna :)

/annawhemma

Skrivet 2011-05-26 Klockan 16:41:02

Kom nyligen hem från skolan. Lämnade in filosofin igår kväll så nu är det officiellt. Inget plugg kvar, jag är överlycklig. Nu längtar jag till Ayia Napa! Värme, solning och party!! Det är nu bara några veckor kvar. Misstänker att det kommer gå riktigt fort.

I morgon är det party som gäller! Det blir förmodligen till Oscars och då skall här firas att skolan i princip är över. Hlegen kommer följas av genrep och dansföreställningar!! :)


möttes av denna sötingen när jag kom hem

/annawja jag har faktiskt varit blond

Skrivet 2011-05-26 Klockan 11:29:41

Börjar inte förrän 12.00 idag och har alltså haft en riktigt lång sovmorgon. Skall alldeles strax bege mig mot skolan. 

Hittade igår några gamla foton ;) Från en skolresa till Barcelona haha/annaw


onsdag

Skrivet 2011-05-25 Klockan 22:03:56

Är helt slut så ska sova alldeles strax. Har varit en heldag idag med skola från 8 och sedan jobb till 20. Men nu är det sista inom skolan gjort! Underbart! Det firar vi på fredag!! :)

I helgen är det dans som gäller. Genrep på lördag och de två första dansföreställningarna på söndag! :) Det ska bli riktigt roligt. Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan sova!

/annaw


smygtitt inför balen

Skrivet 2011-05-24 Klockan 20:35:07


väskan ser ljusrosa ut men både väskan och skorna är vita :)

/annaw


tisdag

Skrivet 2011-05-24 Klockan 14:07:19

I morgon är det sista provet på gymnasiet, ändå sitter jag här och klagar på hur jobbigt det är att plugga. Det är ju bara denna veckan ut, sedan är det klart. Bara att bita ihop. Har man pluggat i 12 år klarar man nog en vecka till ;)


Om exakt en vecka är det bal :D

/annawmåndag

Skrivet 2011-05-23 Klockan 17:07:01

Filmen Baksmällen 2 har ju snart premiär och den måste jag bara se! Därför bestämde jag och Katarina att se den efter att vi fixat naglarna inför balen, det passar ju väldigt bra. Jag har höga förväntningar på den filmen så hoppas den är bra ;)

Har suttit och pluggat de senaste två timmarna.. men nu får det räcka! Om en stund ska jag hämta upp Malin och sedan ska vi iväg och kolla fotboll. Chiao.

Fikabilder från i helgen när vi svängde förbi hos Malin och Erik efter shoppingen. Behöver jag säga att vi köpte så det räckte och blev över? ;)


/annaw


shopping

Skrivet 2011-05-21 Klockan 17:56:51

Kom nyligen hem från Borås efter en shoppingrunda med mamma och Carin. Hittade lite allt möjligt. Har i alla fall fått tag på alla smycken till balen nu och i morgon är min klänning klar så nu är det bara att invänta balen! Är verkligen supernöjd :)

Efteråt köpte vi med oss fika och åkte och överraskade Malin och Erik på en fikastund. Mycket trevligt :) Men nu är det grillning som gäller! God kväll.
/annaw


fredagsmys!

Skrivet 2011-05-20 Klockan 20:17:46

Äntligen är denna jobbiga skolvecka över.. Om precis en vecka är allt skolarbete klart, underbart!! Nu är det fredagsmys!! :)

/annaw


precis klickat hem

Skrivet 2011-05-19 Klockan 19:16:59

Meningen var att jag skulle köpa en bikini på H&M som jag tycker är otroligt snygg. Det tror jag inte att jag är ensam om för den var helt slut, synd där. Men beställde i alla fall två andra godingar!

Förstår egentligen inte varför jag köpte klänningen eftersom jag egentligen är emot kläder med massa blommor på. Inte min stil alls. Men denna tyckte jag var lite småhäftig så får väl se hur den ser ut när jag väl får hem den ;)
Nu är i alla fall det sista gjort inom Internationell ekonomi. Hade sista provet idag och nu känns det jävligt skönt! Nästa fredag är verkligen allt inom skolan gjort, helt sjukt. Det går snabbt. Och nu är det bara 12 dagar kvar till BALEN och 21 dagar kvar till STUDENTEN :D

/annaw


plugg...

Skrivet 2011-05-16 Klockan 18:32:07

Fy fan för att plugga säger jag bara. Men om två veckor är allt klart!! :) Sitter just nu med Internationell ekonomi men det finns tusen andra saker som lockar mer så det går sådär faktiskt..

Har i alla fall varit i Kinna med Malin efter skolan :) Införskaffade mig ett par nya jeans och en ny foundation.

Men nu.. Åter till Internationell ekonomi!!

/annaw


Student?!

Skrivet 2011-05-16 Klockan 13:50:17

Har nu ändrat en aning på designen och ska göra ett allvarligt försök att uppdatera här lite oftare! Men jag har inte riktigt haft tid för bloggen och nu det sista innan studenten har vi mer att göra i skolan än någonsin, fy. Men vi konstaterade att det nu bara är två veckor kvar till balen och tre veckor kvar till studenten!! Det är ju ingenting och jag är övertygad att det kommer gå skit fort.

Balklänningen är alldeles strax klar, balskor är köpta och nu är det bara smycken kvar, vilket jag ska leta efter på lördag. Studentklänning+skor är också klart! Nu är det nära. Jag har Katarina har också bokat in tid i Borås för att göra nagelförlängning. Så allt är i ordning och det är bara att vänta in balen och studentdagen!


du är bäst!


/annaw


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!