onsdag

Skrivet 2011-07-20 Klockan 13:41:34

Idag är det jobb som gäller. Har stängning idag så kommer inte hitta på så mycket mer än det ikväll. Gårdagen var väldigt bra med trevligt besök, god mat och god efterrätt! Somnade riktigt gott och vaknade upp väldigt sent och ska alldeles strax börja göra mig i ordning för jobb. Hade även tänkt få tummen ur och skicka iväg alla jobbansökan snart, vilket är något som jag skjuter upp hela tiden, så ska försöka göra detta i morgon. Men nu är det duschen som gäller, chiao!

/annawjobb

Skrivet 2011-07-18 Klockan 14:25:57

Tog en välförtjänt sovmorgon, en lång frukost framför tv:n, har gjort mig i ordning och ska om ett tag bege mig till MM för 4 timmars jobb. Har haft två riktigt bra veckor med ledighet och hade gärna haft ledigt lite till. Det känns verkligen som att man kommer gå tillbaka till skolan som man alltid gör efter sommaren, så det kommer kännas väldigt konstigt när alla andra börjar skolan och man själv jobbar. Dags att börja inse detta på riktigt nu ;)


/annawhemma i sverige

Skrivet 2011-07-17 Klockan 19:51:21

Har inte skrivit på ett tag här, men för ca en vecka sedan bar det av till Napa. Kom hem i förrgår och det har varit en rolig vecka! Tack tjejer!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll för i morgon slutar min semester och ska jobba mitt första pass på MM två veckor.

NÅGRA BILDER FRÅN AYIA NAPA
/annawglad tjej

Skrivet 2011-07-04 Klockan 14:51:32

Jag har semester, ska om en stund bege mig till Halmstad och hälsa på Jessica som jag inte träffat på evigheter, på fredag åker vi till Napa osv osv. Det kan inte bli så mycket bättre än så här :) Sommaren kommer bli riktigt bra! Har dessutom börjat söka nya jobb ifall jag inte kommer in på någon skola. Känner det hade varit rätt skönt att ta ett år ledigt från pluggandet.

Ikväll blir det utgång! Har aldrig varit ute i Halmstad så det ska bli riktigt skoj.

/annawRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!