måndagen den 17 januari

Skrivet 2011-01-17 Klockan 20:09:43

Då var det måndag igen och sitter nu här efter ett för jävla bra spinningpass, dusch och mat. Spinning är verkligen min grej!/annaw


skoltrött?

Skrivet 2011-01-13 Klockan 22:06:24

Helgen är verkligen efterlängtad och det har bara gått en vecka efter det att jullovet tagit slut, illa! Men det är bara ett halvår kvar. Ska i alla fall blir väldigt skönt med helg, och den är fullbokad med planer :) Det skall bland annat bokas studentresa på lördag och i morgon kväll ska det bytas julklappar med Britta, Hanna och Elin. Bättre sent än aldrig ;) Haha. Även lite jobb och träning står på schemat. God natt.

/annawtisdagen den 11 januari

Skrivet 2011-01-11 Klockan 14:12:23

Ringde alldeles nyss och bokade håruppsättning på inför balen och fick en tid hos Salong Roland i Kinna :) Dock var det väldigt tidigt för de hade redan fått två bokningar men det gör detsamma! nice!

/annawyo

Skrivet 2011-01-06 Klockan 15:41:29

Tankarna nu för tiden glider lätt in på studenten och balen! Och jag har nu bestämt mig exakt för hur min balklänning ska se ut, designen och färgen. Även uppsättning av håret har jag en bild av i huvudet! Detta gör att man längtar ännu mer. Men sista terminen på gymnasiet börjar på måndag och jag är övertygad om att tiden kommer rusa iväg!

Igår var det jobb hela dagen lång och kvällen innan det var det liten tjejkväll hemma hos Hanna. Även i morgon består schemat av jobb men bara i fyra timmar så jag klagar inte :) Vet ännu inte vad som händer ikväll men över dagen ska jag bara ta det lugnt har jag bestämt mig för! Senare blir det friskispass som gäller, och om det består av cykel eller såkallad kärringgympa är ännu inte färdigfunderat. Men ett pass på cykel är mer lockande. Hej på er!

/annaw3 januari

Skrivet 2011-01-03 Klockan 13:36:28

Har haft världens bästa Felicia på besök igår kväll! Det var ett tag sedan nu, så vi hade en hel del att snacka om! Det var riktigt trevligt och hon åkte nyss hem. Ikväll blir det bio som gäller. Närmare bestämt i Varberg med Felicia och Katarina :) Och vi ska även försöka trycka in lite shopping innan det. Så nu ska jag alldeles strax äta och sedan ska jag göra mig i ordning! Chiao!

/annaw


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!