tisdag

Skrivet 2011-04-19 Klockan 15:15:22

Härligt väder, äntligen! Har suttit ute och solat lite och hoppas det gav lite färg ;) Har dessutom varit ute på en springtur och har precis duschat och ätit. Idag är det bio som gäller. Jag och Katarina tänkte se Hur många lingon finns det i världen.

 

I morgon bär det av mot Borås. När vi stod med våra UF-företag på Åhaga kom det fram en tjej som letade säljare till sitt företag så ska ha möte med henne på Viskan i morgon kl.12. Får se vad hon har att säga, spännande i alla fall ;)

 

/annawsöndag

Skrivet 2011-04-17 Klockan 11:41:10

Hamnade i Mölndal igår kväll med min kära vän Jessica, på en födelsedagsmiddag. Vi hade i alla fall en väldigt rolig kväll!!! :) 

Sitter just nu hemma hos Malin och Erik. Inväntar familjen Wictorin som ska ut och äta födelsedagsmiddag för morfar! Och i morgon blir det jobb dagen lång.

/annaw påsklov!!

Skrivet 2011-04-15 Klockan 22:24:06

Nu var det en väldans tag sedan jag uppdaterade här, har glömt bort bloggen lite :P

Nu är det i alla fall väldigt nära studenten och studentklänning är fixad och balklänningen håller på att sys! Studentresor är bokade, både före och efter studenten! :)

Nu har också påsklovet börjat och har mycket roliga saker inplanerade! I morgon blir det heldag med Jessica och vi hoppas på bra väder så vi kan vara ute och steka! ;)

Btw, så har Coolputer UF lyckats bra. Vi kom på tredje plats i Miljöpriset och försäljningen gick bättre än förväntat! :)/annaw


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!