det luktar skidor

Skrivet 2010-03-31 Klockan 20:03:48

I morgon är det den sista dagen innan lov. Underbart. Och på lördag morgon drar vi :) Men först ska man göra hela skoldagen i morgon, som kommer bestå av två "tal", eller redovisningar kanske man ska säga, i Pedagogik och Företagsekonomi. Efter det är det körlektion och sedan LOV :)

Men nu ska jag öva upp min karisma ;) Tooodelo!

Dessa får bli dagens bilder!

/annawföretagsekonomi

Skrivet 2010-03-31 Klockan 13:47:28

Nu är hela arbetet klart i företagsekonomin :) Rapporten är klar och framförandet är klart, nu ska det bara genomföras i morgon.

Det är även sista dagen innan lovet i morgon och det gillas!

Hej så länge!

/annaw


tisdag

Skrivet 2010-03-30 Klockan 21:21:30

Dagens fråga, varför är det ingen Desperate Housewives idag? :O Hmm.. haha.

Hur som helst, har nyss kommit hem från dansen och var lika skoj som alltid och i morgon är det afro som gäller :) Så har precis duschat och ätit och ska bara ta det lugnt tills jag ska sova, vilket nog blir snart faktiskt för är ganska trött. Var ju trots allt uppe tidigt idag för tripp till Borås för undersökning av polyperna :P Var lite lustigt, för fick sitta och andas i en mask, enbart med näsan, och så tejpade dom för näsborrarna på ena sidan först och sedan på andra. Måste sett skojsigt ut! Haha.

Ha det bra!

/annaw


glädjehopp

Skrivet 2010-03-29 Klockan 23:10:14

Nu är jag helt klar med inlämningarna och båda är inskickade :D

Hahahahaha!! Från filmen "I love you Beth Cooper"


God natt!

 

/annawkämpa!! ;)

Skrivet 2010-03-29 Klockan 18:29:55

Usch... sitter och kämpar med mina två inlämningar och vill inget annat än bli klar och DANSA!! Men tyvärr är träningarna inte förrän i morgon. Måste dessutom göra spanska inlämning och läsa ut en bok plus göra matte över påsklovet när jag är i Sälen, toppen kul javisst... Aja , ska försöka göra klart så mycekt som möjligt denna vecka för hur kul är det att plugga när man ska åka skidor!! Fy.

Fick bli ett litet argt inlägg, men kommer nog kompensera med ett positivt inlägg senare om jag hinner klart Pedagogiken och Psykologin :)

Chiao !

/annawglömska anna

Skrivet 2010-03-29 Klockan 12:00:42

Nu har jag fått det bekräftat att jag måste lida av något glömskegrej eller något liknande för när jag skulle cykla till skolan idag var min cykel totalt borta. Jag blev lite smått irriterad för tänkte att jag måste ju för tusan komma ihåg vad jag ställt cykeljäveln. Men nej.. Så när jag ringde Britta för att säga att jag går istället för vi skulle mötas upp och jag orkade inte ta någon annan cykel, så säger hon att jag cyklade i fredags till skolan. Och eftersom vi drog direkt till Borås efter skolan tänkte jag inte på cykeln och glömde den. Om till och med någon annan kommer ihåg vad jag gjorde i fredags och inte jag själv är det illa, skärpning anna! ;) Går minnet att träna upp tro!? För detta är inte första gången jag glömmer massa saker och det är lite skrämmande, haha./annawhej söndag

Skrivet 2010-03-28 Klockan 14:04:11

Söndag, vilket innebär skola i morgon vilket innebär måndag, vilket i sin tur betyder den jobbigaste skoldagen vilket slutligen innebär att jag måste plugga som tusan idag eftersom två inlämningar skall in i morgon. Men jag klagar inte! ;)

Som vanligt är min uppdatering på helgen inte så bra men ska ändra på det. Men i fredags drog jag och mina favoriter Hanna, Elin och Britta till Borås för lite shopping. Efter det följde Hanna med hem och vi kollade lite på våran typiska humor: Hipp hipp!

Igår var det bio som gällde, väldigt trevligt, Remember me, och den var faktiskt riktigt bra, även om det slutade tragiskt.

Men nu måste jag återgå till Pedagogik och Psykologi.

Dagens bild får bli en sommar bild, vill åka utomlands nu!


/annaw


Torsdag

Skrivet 2010-03-25 Klockan 16:54:39

Har precis vart iväg och ätit med morfar som ville bjuda på mat och innan det haft körlektion.
Börjar faktiskt göra framsteg i bilkörningen, måste jag säga, och vill bara ta körkortet nuu! :P Fick träna på att tvärbromsa och trodde faktiskt det skulle vara mycket läskigare än vad det var, haha. Jag fick även kolla igenom bilen utvändigt så allt med bilen var okej och det gick som tur var bättre än när jag skulle kolla i motorhuven. Tror han skrattade lite åt mig när jag inte visste alls var allt satt, men ojlestickan och var man fyller på olja vissta jag i alla fall, och det tycker i alla fall jag är huvudsaken!! ;)

Men nu är det faktiskt hög tid att sätta igång med Psykologi och Pedagogik inlämning för vill verkligen inte sitta med sådant tråkigt i helgen!

Chiao!

/annawOnsdag morgon

Skrivet 2010-03-24 Klockan 09:09:09

Moorning!

Känner att min uppdatering här inte varit den bästa den senaste tiden, men har inte haft någon tid över för bloggen riktigt. Som ni ser har bloggen också ny design och så här kommer den nu se ut ett tag framöver ;)

Igår var det körlektion och efter det träning. Sedan missade jag INTE min favoritserie Desperate Housewives denna gången, utan kom ihåg det faktiskt ;) Så när jag kom hem från träningen var det dusch, mat för att sedan bara ta det lugnt. 

Och snart är det dax att åka till skolan men konstigt nog är jag redan helt klar med god marginal, haha :P

Bilder från mobilen som togs i helgen när jag, Hanna, Britta och Elin tog oss en liten promenad i lördags morse ;)


Tog även en promenad på söndag morgon till havet nedanför stugan ;) Ja, vi är HURTIGA!! ;)


/annawMåndag

Skrivet 2010-03-22 Klockan 19:06:16

Japp nu är man hemma igen efter en trevlig helg i Espevik :) Fredagen bestod av att åka och handla, ta tåget till Derome och sedan bil till stugan med Elin, Hanna och Britta. Där blev det tjejmys med taccos, choklad, chips osv haha. På lördagen var det dax för party och gick och laddade under hela dagen så vi var alla var väldigt taggade när allt drog igång :)

Nu är det återigen måndag och första skoldagen gjord. Spanska är ju så otrooligt roligt sista lektionen till 16.15, speciellt när man fick en håltimma på en och en halv timma innan. Ja, min ironi låg på topp där vilket den också gjorde på lektionen, då vi skulle överstätta ett häfte med fem sidor text. Mycket lättare att låtsas att det är skoj, för då går det faktiskt bätttre. Så jag och Frida kom ända till tredje sidan innan vi gav upp och ändå nästan inte hann längre ;)

Orkar inte lägga upp bilder här från i helgen, dom får ni kolla se på facebook istället :P

Hejhej!

/annawHelg :)

Skrivet 2010-03-19 Klockan 15:32:40

Nu drar vi till Espevik och gör det stället farligt! 

Chiao

/annaw


Har längtat efter vårkläderna!

Skrivet 2010-03-18 Klockan 18:23:54

Å vilka smarriga klänningar måste jag medge, dom kommer nog att befinna sig i min garberob så snart dom börjar säljas!Så här skoj har vi i skolan

Skrivet 2010-03-17 Klockan 21:04:06

Som vanligt är naturlektionerna inte så roliga så blev ett liten kladdpapper där alla skrev något :P Tycker det blev ganska snyggt ;)Idag har det varit dans och i ordningfix till dagen i morgon. Då blir det att hålla i en lektion själv på Tingvallaskolan, får se hur det blir :)

/annaw


Tisdag

Skrivet 2010-03-16 Klockan 22:50:41

Det är så fullproppat i mitt huvud nu så jag glömde helt bort Desperate Housewives idag och det gillas inte. För tillfället anser jag att det borde dras ner med läxor, prov och inlämningar med minst 50 % i skolan! Men det är bara att bita i det sura äpplet och jobba på.

Var för övrigt på Tingvallaskolan idag för min första dag av pedagogik-dagarna och det var riktigt roligt, barn är för roliga!
På torsdag ska jag hålla i en lektion helt själv, får se hur det blir :)

Men nu ska jag sova :) God natt!

/annawMåndag

Skrivet 2010-03-15 Klockan 22:13:52

Haloj!
Har varit ganska sur denna eftermiddag tack vare spanska provet som gick åt fanders plus att när jag kom hem var tvungen att skriva lite på en spanska uppsats. Efter det satt jag med körskoletest på korkort.com och det är nog helt enkelt inte en dag för mig att göra prov för det gick inte heller så bra. Som tur var är det ju tränings test :P Men alla har ju sådana dagar som tur är ;)

Gjorde riskettan i Borås idag också så har vart riktigt mycket körskoleteori och spanska idag :P

Men sedan kom min snälla mamma och pappa hem och gjorde mig riktigt glad för de hade köpt den Samsung Touch mobilen, som jag bestämde mig för några dagar sedan att jag skulle köpa! Tack mamma och pappa :)

Börjar för övrig bli laddad inför i helgen!! :) Tagga tjejer!! ;DMen nu ska jag äta!

Hejhej!

/annawKalla det dålig humor om ni vill, men det här är roligt! ;)

Skrivet 2010-03-14 Klockan 22:37:19

Sound of music! Haha..God natt :)

/annaw


Söndag = pluggdag

Skrivet 2010-03-14 Klockan 14:09:23

Dålig uppdatering? Javisst. Så ska väl sammanfatta helgen lite kort. I fredags var det hemmakväll med familjen och igår var det lite party. Idag är det plugg som gäller. Ja, den sammanfattningen lyckades jag bra med att få kort! ;)

Var i alla fall och festa i Haby igår av alla ställen ;) Det var ett äventyr med mycket promenad fram och tillbaka men det var trevligt i alla fall. Sov hos Hanna och vaknade mitt i natten av att Hanna måste trott att jag var Jonas (hennes pojkvän) för hon blev plötsligt väldigt kelsjuk så fick lite smått panik, haha nedå! Men fick lite smidigt vända mig om så jag inte ramla ur (vilket är nackdelen med att ligga ytterst) och pötta lite på henne så hon rulla tillbaka till sin plats igen ;) haha.. Men vakna, det gjorde hon allt inte, hon är inte lättväckt den tjejen! ;) Så det kan gå, det skratta vi gott åt på morgonen när vi vakna i alla fall!

Men nu MÅSTE jag öppna spanskaböckerna. Och förlåt Ingela ifall du av någon konstig anledning skulle läsa detta, men jag HATAR spanska av hela mitt hjärta och är såå glad att jag inte ska läsa det nästa år!

Hanna och Jonas ;)


/annaw


Dag i Borås

Skrivet 2010-03-11 Klockan 19:13:22

Idag var det heldag i Borås med skolan på Navet och Åhaga. Både roliga och pinsamma händelser. Vi exprimenterade lite på Navet och kollade in UF-företag på Åhaga. Kan säga att det fanns både bra och dåliga affärsplaner. Men ingen slår väl Bolsa ;) haha. Vi satt där och blev bara mer taggade på att komma på en bra idé tills nästa år :P Får se hur det blir med det, haha.

Var ganska drygt dock att bara gå omkring i typ fyra timmar eller vad det var, även om vi hade massa frågor vi skulle svara på. Hann nog passera alla montrar kanske tre gånger ;)
Vad har mer hänt.. jo! Skoj för eknomi treorna så fick ett UF-företag tredje pris i bästa montern! Grattis till dom :) Längtar faktiskt tills man själv är igång och har kommit på en förhoppningsvis bra idé ;)

Men hade paus då det var dax för mat och var på håret att krocka med en som jobbade där! (Och då pratar jag om mega krock, för båda gick i ganska hög fart, haha)
Efter det svängde vi in på Espresso house. Står med Linnea i kön och känner att det doftar en as god killparfym och vänder mig åt sidan för att se vem denna person är och fick en mindre chock när Anders Svensson precis jämte (även om det inte är den största "kändisen" man kan springa på direkt;). Men i alla fall.. så kom av mig lite men fick till slut beställt det jag skulle ha. Men synd nog är detta inte den pinsamma händelsen utan när vi väl kommer till bordet säger jag (kanske lite väl högt): "Fan va snygg han är!" och självklart sitter dom vid bordet precis bakom mig. Bra Anna! Men det är väl bara kul med komplimanger?!


/annawHipp hipp.

Skrivet 2010-03-10 Klockan 16:18:51
/annaw


Blaha

Skrivet 2010-03-07 Klockan 16:09:43

Söndag eftermiddag och sitter med pedagogikinlämning, botten asså. Vill bara bli klar med skiten så den kan lämnas in :P Men jag har nu fått tillbaka min laptop. Alla bilder gick att rädda, halleluja ;D Så ska redan nu lägga över bilderna på extern hårddisk.. man lär sig av sina misstag.

Ska väl försöka summera helgen på ett bra sätt. I fredags åkte jag och hanna till Elin och hade liten tjejkväll, mycket mysigt! I går eftermiddag bar det av till Borås, eller någonstans utanför Borås, med mitt dåliga lokalsinne är det ganska svårt att komma ihåg åt vilket håll men det var däromkring i alla fall ;) Trevligt det med!

Detta får väl bli dagens bild, bara för att just alla finns kvar :) hihi

 


Har btw klippt håret jättekort, hmm.. men det behövdes för det var slitet, men det är ovant! Hehe.

/annawHakuna matata

Skrivet 2010-03-03 Klockan 22:23:55

Jisses, det har bara sagt poff och så är det redan torsdag i morgon. Igår var det två månader kvar till min 18-årsdag, som närmar sig med stormsteg vilket gillas enormt!

I morgon är det skola och direkt efter det övningskörning som gäller och sedan skall alla arbetsanökningar lämnas ut till respektive plats vilket jag inte ser jättefram emot utan är en riktig "Anna-skjuter-upp-sak" ;) Men i morgon skall det i alla fall göras (Y) Haha..

God natt!

/annawTisdag

Skrivet 2010-03-02 Klockan 15:26:04

Å jag är så glad att jag nu är såpass frisk att jag kan börja träna igen! :) Och nu är det inte risk för snöras, förkylning eller liknande så nu ska inget få stoppa mig ;) Va ganska länge sedan nu så har längtat riktigt ordentligt :P

Idag tog jag tag i min "Anna-måste-göra-listan", vilket just då innehöll helt klart jobbansökan, ringa mitt förra sommarjobb för referens, ringa om en annat sommarjobb och göra engelskan. Så nu sitter en stolt liten Anna som har gjort allt detta. Eller inte engelskan men det göra jag efter jag har ätit för det ska jag göra nu. Chiao!

Tyvärr så krascha ju min laptop och alla mina bilder försvann eftersom jag, dum som jag var, hela tiden tänkte lägga över allt på extern hårddisk men aldrig gjorde det, så har bara bilderna på facebook jag kan lägga ut tills vidare ;)

Detta får bli dagens bild på Hanna med det omtalade FF-tecknet! ;D
Du är himlans bra Hannapanna! :)
/annaw


:)

Skrivet 2010-03-01 Klockan 20:27:02

Ja jag vet att designen är lite annorlunda nu.. det blev kanske inte precis som jag hade velat kan jag väl erkänna ;) Men det får bli så här ett tag framöver i alla fall :)

Måndagen gjort och det är braaa, för det är den jobbigaste dagen i skolan, så resten av dagarna brukar gå fort (Y)

Har inte så mycket mer att säga just nu. Så får helt enkelt avrunda detta!

En liten bild från nyår får vara med ;)


Chiao!

/annawRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!