28 september

Skrivet 2009-09-28 Klockan 21:17:50

Måndag och alltså ny skolvecka, yippie. Fredagen spenderades i Göteborg med Hanna och Britta och det blev en del inhandlat som t.ex. vinterjacka, stickad tröja, puder m.m. Efter det blev det bio, Flickan som lekte med elden, som var riktigt bra, helt klart sevärd. Sedan var resten av helgen mycket trevlig!
Och i lördags så firades mamma med släktingar som kom och idag fyller hon år, grattis kära mamma!

I morgon blir det kort skoldag, tummen upp!

Take care

/ annaw
24 september - Bokmässa

Skrivet 2009-09-24 Klockan 18:10:09

Tjoho!
Idag bar det av med skolan till Göterborg där vi besökte bokmässan. Ja, vad kan jag säga. Vi gick runt, gjorde vår uppgift, att intervjuade några personer. När detta var gjort tog vi en lunch och fortsatte sedan bara att gå runt, runt. Till slut blev vi för trötta så Britta, Hanna och jag gick och satte oss på pressbyrån tills klockan blev halv tre, då det var dags att återvända hem igen ;-)
Men under dagen vi gick där hann vi faktiskt se fyra "kändisar", nämligen Bosse bildoktorn, Jan Guillou, Björn Hellberg och Morgan (Alling?), haha!! ;-) Dessvärre för Hanna, men som dock var roligt, var när Hanna högt ropade att hon hade sett "let´s dance-morgan" och när hon vände sig om stod självklart han där precis framför henne och skrattade. Hanna började självklart ockå gapskratta och sprang därifrån, hehe. Som det kan gå ;-)
Men efter detta besöket i Göterborg bar det av till optikern i Kinna där jag fick reda på att synen försämrats ännu lite till och alltså ännu starkare linser ;-)

I morgon är det studiedag, vilket innebär shopping i Göteborg med Hanna och Britten,    roligt! :-)

Ha det bra!

/ annaw
18 september - Helg

Skrivet 2009-09-18 Klockan 15:41:02

Nu är det fredag, vilket innebär helg, hääärligt, härligt! :-) Och inte alls mycket som behöver pluggas denna helg. Bara matten, vill inte ens tänka på det, förstår inte mycket utav det, så får ta tag i detta i helgen!

Är så sugen på att shoppa nu, men Britta kom på den käcka idén att eftersom det är studiedag nästa fredag (wohoo!) så tar vi en tripp till Göteborg då istället. Så får hålla mig tills dess, hehe.

Take care!

/ annaw


17 september

Skrivet 2009-09-17 Klockan 17:07:24

Man märker verkligen att det influensa-tider. Hur många som helst är ju förkylda... Även jag hade oturen att bli lite förkyld, vilket gjorde att det inte blev någon orienterings test för mig denna vecka, ganska skönt ändå ;-) Och nu är jag nästan helt fri från förkylningen, så tummen upp för det! :-)

Annars har det varit en bra dag, bara det att jag försov mig så hade väldigt stressigt, så va inte jätte glad på morgonen men blev bättre under dagen ;-)

Ha det bra!

/ annaw10 september - Grattis

Skrivet 2009-09-10 Klockan 16:01:42

Ja idag fyller våran Hanna 17 år! Massor av grattis :-DI morgon är det fredag igen, och alltså helgt, härligt! Tiden går helt sjyykt fort! Fast det har jag nog sagt tidigare, men jag menar det!
I går bar det i alla fall av till Borås tandreglering i hopp om att få ta bort tandställningen i underkäken, men nej nej. Istället drog dom åt den ännu mer så nu gör det ont i tänderna så in i bänken. Men vill man vara fin så får man lida pin, som det så vackert heter ;-)
Men nu får jag börja läsa i spanska böckerna så jag kan lära mig som förbaskade texterna någon gång ;-)
Ha det bra!

/ annaw1 september - Go dag

Skrivet 2009-09-01 Klockan 14:32:13

Ja idag var det en go dag, började fem över tio och slutade vid halv två, inte helt fel! Så nu är jag hemma och tänkte äta för att sedan plugga lite, sedan får jag se vad som händer. Hörs kanske senare :-)

Take care!

/ annaw
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!