29 november - Första advent

Skrivet 2009-11-29 Klockan 12:12:22

Nu är det första advent och alla adventsljusstakar och adventsstjärnor är uppe. Igår bakades det även pepparkakor här så nu känns det att det är advent. Men antagligen så kommer det få bakas nya ganska snart för jag kan inte hålla mig ifrån att äta dom ;-) Snart ska vi åka till mormor, hon ska bjuda på första advent-fika. Dagen idag får jag se vad den har att erbjuda men ett som är säkert är att jag måste sitta åtminstonde en timma idag med spanskan och annat plugg. Men sen får jag se :-)

Ha en bra första advent!

/annaw26 november - 5 dagar kvar till 1 december

Skrivet 2009-11-26 Klockan 15:51:32

Jaa, snart är det den första december och egentligen gillar jag inte vintern men tack vara julen så tycker jag ändå om den. För julen, den gillar jag allt! Och egentligen, vad är jul utan det kalla ute och det fina snötäcket (som borde ligga där någon gång i december, men som tyvärr aldrig gör det ;-) ? Det är i alla fall supermysigt att gå inomhus med julmusik och allt det andra juliga :-)

Så snart drar allt detta igång, tycker att det har kommit en ganska bra bit på väg eftersom det börjar blir allt mörkare och mörkare och allt kallare och kallare utomhus. Snart ska adventljusstakarna fram också, längtar.


/annaw25 november

Skrivet 2009-11-25 Klockan 16:53:31

I morgon är dagen som jag länge längtat efter. Kanske inte låter så stort (och det är det väl inte heller egentligen) men då åker i alla fall tandställningen ut! Härligt härligt. Så exakt 08.00 kommer jag befinna mig på Borås tandreglering :-) Det enda negativa med detta är dock att jag missar min låånga sovmorgon, då jag egentligen skulle börjat skolan 10.35, haha. Men det är värt att offra den sovtiden för att åka till tandläkaren. (Är nog första gången jag säger så, sista gången också för den delen, haha.)
Idag hade vi alltså matteprovet, troddde faktiskt det skulle vara svårare (kan i och för sig bero på att jag hade föreställt mig det värsta, men ändå). Får se vad resultatet blir, får hoppas på det bästa.

Men nu hade jag tänkt sticka ut och springa en sväng. Förstår inte vad det är med mig men min motivation till och snöra på sig springskorna är på topp just nu, och det ska man inte stå emot, så därför ska jag nu iväg. För träning är ju alltid bra för kropp och själ :-)


 www.behance.net/gallery/quotPlay-morequot-self-promotion/251912   /annaw24 november - Matte matte matte

Skrivet 2009-11-24 Klockan 16:14:22

Ja, nu är det för mycket matte, har prov i morgon och har suttit och pluggat ända sedan jag kom hem från skolan nästan. Men lite senare ikväll är det Desperate housewives och då har jag som mål att ha pluggat klart :-) Hejja hejja!

Ska även hinna med och träna, ska nog gå bra, då får man rensa tankarna lite på alla linjära funktioner och allt vad det är.http://www.beautifullife.info/advertisment/create-your-adicolor//annaw23 november - Hej och hå, så kan det gå

Skrivet 2009-11-23 Klockan 13:56:43

Tjoo!
Hade sovmorgon ändå till 12.10 i morse och när Britta sedan kom förbi när vi skulle cykla till skolan regna det så vi tog varsitt paraply och tänkte cykla samtidigt som vi ville skydda oss mot regnet. Gick väl sisådär. Inte räckte det med att det regnade, utan det var även tvungen att blåsa så in i norden så mitt paraply veks ut och in och jag var nära att ramla omkull, men tack vare starka armmuskler(?) lyckades jag återfå kontrollen, tur det ;-) Vi anlände i alla fall till sist till skolan, lite för sena, men har nog aldrig skrattat så mycket på väg till skolan.

Nu har jag i alla fall pedagigok och ska skriva arbete och är snart klar så tänkte. Har sedan spanska, slutar 16.15. Men är klart värt det när man börjar så sent :-) Men nu, åter till pedadogik.
Ha en bra dag!

/annaw


22 november

Skrivet 2009-11-22 Klockan 16:21:39

Haloj!
Kom för en stund sedan hem från ett-årskalas, tvillingarna Samuel och Olle fyller år, grattis grattis! Gårdagen var väldigt oplanerad till en början men det slutade med att vi hamnade på fest i Örby. Ja så kan det gå, men det var trevligt. Lite senare blir det att träffa hampus, men först ska jag sätta mig med matten, linjära funktioner och allt vad det kallas, tjohoo!

Kom på idag att på torsdag åker tandställningen bort :-D Gillar det starkt! Aldrig mer tandställning (hoppas jag i alla fall, haha).


Fräääcka ;-)
                          http://www.behance.net/Gallery/Omelle-AW-2009-Footwear-Collection/265989               Ha det bra!

/annaw21 november

Skrivet 2009-11-21 Klockan 16:09:05

Tjohej
Sitter nu med en hel del tids arbete med matten bakom mig, pluggat klart för idag :-) Har annars bara varit en slappardag hittills, gick upp sent och satte mig lite senare och gjorde matte. Blev även en promenad med Gizmo. Kvällen är ännu inte färdigplanerad, får se vad som händer :-)

/annaw


19 november

Skrivet 2009-11-19 Klockan 17:32:27

Haloj!
Då var mässan på skolan klar för detta året och hoppas alla nior har fått lite hjälp på traven om vad de ska välja för gymnasieprogram, hehe. Kom hem för ett bra tag sedan och har bara tagit det lugnt. Inget plugg så långt ögat når, jag gillar´t :-D Ska sticka ut och jogga en sväng snart, det regnar, men det positiva med det är att det är härligt att jogga om det regnar lite :-) 

Ikväll blir det att bara ta det lugnt. Just det ja, måste visst plugga lite spanska. Får göra det sedan ikväll :-) Men nu ska jag snöra på mig jogging skorna.

Ha det bra!www.behance.net/gallery/adidas-originals-t-shirt-collection-fw08/311030


www.behance.net/gallery/Puma-Mostro/192933/annaw


18 november - Novemberväder

Skrivet 2009-11-18 Klockan 16:04:31Jisses så tråkigt väder det är, bara regnar och regnar och så blir det ju mörkt med en gång ute. Ja, det märks att det är november ;-)


/annaw  17 november

Skrivet 2009-11-17 Klockan 11:58:59

Haloj!
Slutade för ett tag sedan, härligt! Vi fixade som sagt montern och måste säga att den blev riktigt snygg när vi var klara ;-) Så vi slutade strax före elva, inte fy skam! 


Såg lite annorlunda kläder av papper ;-)www.beautifullife.info/category/fashion-design/fashion/


/annaw16 november

Skrivet 2009-11-16 Klockan 17:26:54

Tjoho!
Idag var en seeg skoldag. Slutade kvart över fyra och då var det ju typ mörkt, kändes som det var jätte sent, men ska väl inte klaga eftersom jag hade så lång sovmorgon, hehe. I morgon blir det däremot att skippa sin vanliga sovmorgon och ta sig upp och börja 08.15 för då ska mässan i skolan planeras. (Den mässan när alla nior från olika skolor kommer och ska kolla runt på alla gymnasieprogram.) Min grupp har hand om hur själva montern ska se ut och vi är på god väg, är helt klara om hur den ska se ut nu. Nu gäller det bara att "bygga upp" den, det ska nog bli bra :-)

Ikväll kommer Britta hit för en liten filmkväll :-) Är så skönt, inget plugg! Bara lite matte som ska göras, men det går nog hyffsat fort :-)

Ha det bra!

/annaw


16 november

Skrivet 2009-11-16 Klockan 11:38:55

Å vad jag älskar sovmorgon! Sitter redan helt klar för att gå till skolan men Britta kommer inte förbi förrän vid 11.50 så kunde lika gärna göra ett kort blogginlägg ;-)


Kollade runt och hittade dessa på en annan blogg. Detta är i själva verket tårtor, haha! Dessa är tydligen gjorda av en konditor som heter Debbie :-)


Hon har egen hemsida http://www.flickr.com/photos/debbiedoescakesnet/

/annaw15 november

Skrivet 2009-11-15 Klockan 19:17:02

Då var det söndag igen, tiden går överdrivet fort tycker jag. Idag bar det av till Kungsmässan för lite shopping, men blev det shopping?! NEJ, för varken jag eller Hanna lyckades hitta något! Okej, vi var inte överdrivet på hugget kanske, utan gick mest runt, så kanske var därför. Men i alla fall. Har sovmorgon till 12.10 imorgon, LOVELY!!! Jag gillar´t!! Är så otroligt partysugen nu, och jag vet att jag inte pratar enbart för mig. Men tjejer, det blir nästa helg! Det ska vi se till. Helgens plugg är klart och är otroligt stolt över det, haha. Ne men nu slipper jag göra det ikväll :-)

/annaw14 november

Skrivet 2009-11-14 Klockan 16:32:54

Ojoj vad härligt, pluggfri helg :-D (eller a nästan i alla fall). Jag älskar´t! Hade tänkt träna idag men blev inte så, hade en lång sovmorgon och sedan bara en slapp dag istället :-) Vet inte riktigt vad det blir för planer för kvällen, det får jag se då :-)/annaw12 november

Skrivet 2009-11-12 Klockan 22:07:19

Är klar med psykologiplugget nu :-D Hittade denna och tänkte svara på detta för ovanlighetens skull :-)


Har du fått felparkeringböter någon gång? Nej, inte än i alla fall ;-)

Har du åkt moped någon gång? Ja

Har du hoppat fallskärm? Nej, tänker förmodligen inte göra det heller... är tyvärr lite höjdrädd ;-)

Har du körkort? Nej, men får det förhoppningsvis om ca ett halvår :-)

Har du snattat någon gång? Nej

Har du vinnut en prispokal någon gång? Ja, med basketen och en gång när jag var liten och var med i en skidtävling, haha

Äppel- eller apelsinjuice? Apelsin

Chips eller popcorn? Chips

Skid- eller solsemester? Solsemester

När röstade du senast? Är för liten för att få rösta än ;-)

Favoritserie? Desperate housewives

Vem är den senaste som du åt ute med? Min syster :-)

Vilken färg på läppstiftet använder du? Använder inte läppstift

Senaste provet du hade? Hmm, var naturkunskap tror jag

Vem pratade du i telefon med senast? Min syster

Vilken är din favoritlåt för tillfället? Hmm, många men får säga TiK ToK av Ke$a

Vem fick du senast sms ifrån? Hanna

Vilken är din naturliga hårfärg? Lite åt det mörkblonda hållet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jodå det tror jag kan hända :-)

Använder du glasögon? Nej, men linser

Är du kittlig? Ja! haha

Vilket land besökte du senast? Spanien

Vad föredrar du, klassisk musik eller pop musik? Pop ;-)

Hur många snälla personer känner du? Många :-)

Hur många syskon har du? Två

Hur många kusiner har du? Två där med

Vet du vad du vill bli för yrke? Åklagare tror jag, men sånt kan ändras  ganska fort ;-)


/annaw11 november

Skrivet 2009-11-11 Klockan 17:12:29

Heloj! Oj vilken oseriös dag det har varit. Inga speciellt riktiga lektioner, förutom matten då som alltid. Annars har det bara varit dötid. Jag och Hanna skratta nog oss igenom dagen, va inte mycket som inte var roligt, haha! Vilken humor... I alla fall, det sista vi gjorde var att göra isvaks-räddning (eller vad man nu säger) fick simma och kravla sig upp på mattor som då skulle likna is ;-) Man kände sig väääldigt smidig ;-)

Bara två dagar kvar till fredag, vilket då självklart innebär helg men också att psykologiprovet går av stapeln. Det var en annan klass som gjorde det idag och dom sa att detta var det svåraste provet dom någonsin gjort... kändes väldigt bra, ville bara hem och plugga. Men det får gå som det går, ska göra mitt bästa i alla fall! :-)

/annaw9 november

Skrivet 2009-11-09 Klockan 17:19:22

Tjohej!
Kände att en paus var nödvändig nu i allt psykologi-pluggande. Tänk vad bra pauser är, använder dom rätt ofta i och för sig, vilket kanske inte är det bästa. Allt i lagom dos ska ju tydligen vara bra ;-)
Usch, varför i hela friden ska man kunna vad överjaget, jaget och detet är utantill?! Vad betingad, obetingat och operant betingning är?! Ja, jag förstår mig i alla fall inte på det.

Jaja, idag hade vi sovmorgon till tio över tolv, härligt härligt! Sedan när vi egentligen skulle slutat kvart över fyra fick vi till våran överraskning reda på att spanska-läraren är sjuk så det blir ingen spanska. Ojoj vad glada vi blev, så var alltså en väldigt kort måndag mot vad det brukar vara :-)

Ska om en stund bege mig till Anna, var väldigt länge sedan jag träffade henne så ska bli väldans skoj :-) Men först, åter till böckerna!

/annaw


8 november - Fars dag

Skrivet 2009-11-08 Klockan 18:56:06

Ja, idag är det alla pappors dag! Denna helgen har allt vart riktigt mycket firande, får även säga grattis till min lillasyster som igår fyllde 10 år :-D I fredags var det alltså Brittas dag pch den firades på kvällen, dagen efter (alltså igår ;-) fyllde som sagt systern min år och även då var det självklart firande och idag firades pappa :-D Trevligt trevligt!

Orkar verkligen inte skolan för tillfället, har mycket saker, från psykologi, till engelska. Från engelska till pedagogik osv... Längtar såå till jullovet :-D
Så idag har vart en pluggdag samt fira-pappa-dag :-) Sitter nu och väntar på en annan filur, som snart kommer hit :-)

Ha en trevlig kväll.

/annaw6 november - Hurra hurra

Skrivet 2009-11-06 Klockan 15:50:12

Idag är en speciell dag, för våran kära vän Britta fyller nämligen 17 år! Ett STORT grattis till dig :-D/annaw5 november - Företagsekonomi, grupp sju

Skrivet 2009-11-05 Klockan 13:06:28

Ja nu sitter vi i datasalarna på företagsekonomin och jobbar som bara den, för i morgon blir det redovisning på engelska. Men alla sitter och gör ingenting just nu, för vi har en liten paus. Har suttit med våran powerpoint-presentation och den är alldeles strax klar. En i gruppen tog några bilder med skolans kamera som vi ska lägga upp på powerpoint så det blir en roligare presentation ;-) Ska visa några av dom.

Grupp sju ;-)Åter till arbetet.

/annaw4 november

Skrivet 2009-11-04 Klockan 14:21:26

Här kommer några bilder från Halloween. Det är inte så många, men det får bli bra ;-)


/annaw3 november

Skrivet 2009-11-03 Klockan 20:57:30

Har märkt att jag blivit dålig på att lägga upp bilder igen, får än en gång börja tänka på detta, hehe.
Idag har jag tränat och pluggat väldigt mycket, så har gjort klart det mesta i skolväg nu :-) Men nu börjar dom desperata hemmafruarna :-)Todeloo!

/annaw3 november - Skola

Skrivet 2009-11-03 Klockan 11:19:01

Morning!
Sitter i skolan i företagsekonomi salarna och skriver våran powerpoint presentation på engelska. De andra har språk nu men eftersom jag har spanska, och inte samtidigt som de andra, har jag håltimma nu. Så tänkte vara snäll och försöka skriva klart, för på fredag ska presentationen vara klar :-S Är jobbigt så tänkte därför skriva ett litet blogginlägg nu och ta en paus, hehe. Hade sovmorgon idag till fem över tio, riktigt skönt. Så har bara haft en lektion hittills, engelska.

Idag hade jag tänkt plugga riktigt mycket så jag har det överstökat för denna veckan. Gjorde inte särskilt mycket i skolväg på lovet så därför måste jag nu sätta igång. Skönt att få det gjort!

Men nu tillbaka till powerpoint.

/annaw  


2 november

Skrivet 2009-11-02 Klockan 17:30:48

Heloj!
Då var första skoldagen efter lovet avklarad. Slutade kvart över fyra och när jag kom hem blev jag allt glad, skolkorten hade äntligen kommit! Synd var bara att skolkatalogen kommer senare plus att jag ser heldrogad ut bara för att man lyckades halvblunda precis när de knäppte av kameran... men det är en annan femma!
Hatar skolkort! Vem har kommit på den idiotiska idén?!

Halloween var förövrigt lyckad :-) Förfesten var i Haby, hos Hanna närmare bestämt, mycket skoj var det! Sedan drog vi vidare till Haratången där vi var någon timma innan vi åkte till Hyssna. Sedan efter det blev det efterfest hos Hanna. Låter säkert som att vi åkte väldigt mycket bil och det gjorde vi också, men vi hade kul ändå :-) Sov sedan hos Hanna och på morgonen städade vi som bara den ;-) Vi tog varsinn dammsugare och gick där jämte varandra och tog varsinn del, såg säkert döskoj ut ;-) Efter denna insats gjorde vi oss i ordning och drog vidare till mig där vi kollade film, drack smoothie och åt ;-)

/annaw


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!