31 december

Skrivet 2009-12-31 Klockan 14:56:00

Idag är det nyårsafton och planerna för kvällen är nu helt färdiga, härligt ;-) Snart kommer Felicia hit, ska göra oss i ordning och äta för att sedan dra vidare till Britta där det vankas att tillaga förrätten till middagen på kvällen hos Emilia och efter middagen dra vidare igen. Lät nog väldigt invecklat men så är i alla fall inte fallet ;-)

Ha en trevlig nyårsafton!

/annaw30 december

Skrivet 2009-12-30 Klockan 21:26:13

Hallå hallå
Har vart riktigt fint väder idag, varm och soligt. Snön ligger ju fortfarande kvar och det är sjukt vilken skillnad det är om solen tittar fram eller inte. Denna dag gjorde den det väldigt mycket ;-)
Var nyss och kollade på basket, marks damligalag hade match och tog hem segern över Visby. Annars har jag bara tagit det lugnt och försökt läsa så mycket som möjligt i den tråkiga boken som vi tvingats läsa av vår svenska lärare under lovet, skoj é klart. Men ska inte klaga, är fri från läxor och prov i övrigt nu under lovet så är inte så farligt ändå ;-)

/annaw


29 december

Skrivet 2009-12-29 Klockan 22:09:44

Hejsan
Tänk att om två dagar är det nyår, tiden går så fort! Är i alla fall laddad inför nyår och för att välkomna 2010 ;-) Så får jag se om det blir några nyårslöften, om jag nu kan komma på något bra, haha.

/annaw23 december

Skrivet 2009-12-23 Klockan 21:33:40

Haloj.
Ja i morgon är det julafton och vill bara hälsa er alla en God Jul :-D
AW´s tre tips över julen: Ät alldeles för mycket julgodis, drick alldeles för mycket julmust och njut av ledigheten :-)

Ha det bra! :-D

/annaw


22 december

Skrivet 2009-12-22 Klockan 15:48:01

Haloj, så här i juletider ;-)
Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade bloggen, men så kan det vara. Har inte riktigt haft lust, alla får ju bloggtorka någon gång ;-)
Idag är det dan, före dan, före dopparedan, hehe. Har inhandlat alla julklappar, som även alla är inslagna :-) Idag har vi även gjort knäck och annat julgodis, mums.

Outfits för juldagen och nyår är också klara, tummen upp.

/annaw17 december

Skrivet 2009-12-17 Klockan 10:25:13

Tjoho
Ja vi har typ inga lektioner längre, har en riktigt lång håltimma, så har pluggat lite som jag nu kommer slippa göra över lovet, tummen upp för det. Sedan travade jag och Frida bara runt tills hon drog in mig på infoteket. Så tänkte snabbt uppdatera bloggen lite snabbt i väntan på att Frida ska kolla klart alla kändisbloggar ;-) Skämt o sido!

Ciao

/annaw


16 december

Skrivet 2009-12-16 Klockan 15:42:58

Haaj
Förvånansvärt ligger snön kvar och det är bara en riktig skoldag kvar, sen loooov :-) Börjar bli riktigt laddad inför juldagen och nyår, ska inhandla de klänningar som jag spanat in till dessa tillfällen på fredag med Hanna och Britta :-) Nyår har fortfarande några frågetecken över sig, men det är långt kvar tills dess så hinner nog bli planer, ändrade planer och så planer igen ;-)

Adios

/annaw


15 december - Hej mitt vinterland

Skrivet 2009-12-15 Klockan 11:45:57

Tjoo!
Även om man lyssnat på väderleksrapporten om att det ska bli snö så blir man alltid lika överraskad och chockad när man går upp på morgonen och det är vitt överallt ute. Men jag gillar snön, bara det stannar kvar till jul och inte blir slask, haha.

Befinner mig i skolan nu och som vanligt på tisdag förmiddag har jag och Frida en lång håltimme och då passar det ganska bra att ägna lite tid åt bloggen ;-) Frida sitter och kollar runt på alla, enligt henne, "storbloggar" för att få reda på skvaller ;-) Får stoppa henne innan det går för långt, för tro mig, hon kan bli besatt av alla bloggar. Ne, skämt och sido ;-)

Ciao

/annaw


14 december

Skrivet 2009-12-14 Klockan 18:35:51

Hello
Det börjar dra sig åt jullov, bara tre riktiga skoldagar kvar nu, like like like. Helgen har varit riktigt bra, träffade som sagt Felicia och Hanna i lördags och vi alla tre sov i Felicias systers lägenhet. Vi delade alla på ett täcke och det var en dragkamp men vi försökte samsas ;-) Det var i alla fall en lyckad lördag och på söndagen fortsattes det med shopping i Borås med Felicia och vi fick båda klart alla våra julklappar :-)

Skall nu gå och slå upp svenskaboken, för vill verkligen läsa ut den nu så jag kan skriva bokrecension och lämna in den innan lovet börjar!


Såg denna riktigt snygga bil, eller flygbil som dem kallar den. En sak är säker och det är att jag kommer införskaffa mig en sådan när/om den blir verklig.

http://www.beautifullife.info/automotive-design/audi-shark/
Ciao

/annaw


12 december

Skrivet 2009-12-12 Klockan 15:08:25

Haloj!
Gårdagen bestod av mat, bj och till slut två vääldigt mätta Hanna och Anna ;-) Erik vann idol och det var det jag hade hoppats på, har egentligten inte följt idol alls mycket men vet ändå vem jag tycker sjöng bäst, och det var nämligen Erik så det var la en himlans tur att svenska folket höll med mig ;-) Det var hur som helst en mycket trevligt fredagskväll!

Denna kvällen ser ut som följer att jag ska träffa Felicia, var väldigt länge sedan sist så det är på tiden :-)

Ha en bra dag!

/annaw11 december

Skrivet 2009-12-11 Klockan 13:37:34

Tjohej!
Sitter med Frida i datasalen nu och har bara en lektion kvar, sedan slutar jag :-) I kväll blir det att åka till Hanna, trevligt! Men nu ska jag pysa till lektion, se ya!

Vet att jag inte skriver speciellt långa inlägg numera men ska bli bättre på detta ;-)

/annaw


10 december

Skrivet 2009-12-10 Klockan 19:14:05

I morgon är det fredag och jag gillar´t. Behöver helg och lov nu, ska bli skönt att slippa skolan på ett tag! Inga inlämningar eller något sådant kvar :-) SWEEET!

/annaw9 december

Skrivet 2009-12-09 Klockan 22:40:55

Tjolahopp!
Nu har jag precis skrivit klart denna terminens sista inlämning, pjuh! Så nu blir det bara att gå av de sista dagarna innan lov. Har inte varit en jätte seriös dag i skolan utan hade lektioner lite hit och dit och hade mycket håltimma. Jag och Frida hade inte speciellt skoj så vi roade oss bäst vi kunde och det gick riktigt bra, blev en hel del internskämt, haha.

Men hade tänkt sova alldeles strax så nu ska jag säga god natt.

God natt! ;-)Lite småhäftigt faktiskt.

http://www.beautifullife.info/urban-design/urban-forest/

/annaw


8 december

Skrivet 2009-12-08 Klockan 15:24:27

Tjoho!
Kom hem från skolan för ett tag sedan, slutade tidigt :-) Var så sugen på kladdkaka när jag kom hem så beslöt att baka en och resultatet blev outstanding!!! ;-) Så just nu sitter jag och väntar på att den ska svalna lite till och vad passar bättre en ett litet blogginlägg då. Ikväll har lillasyster framförande med Lucia-tåg (ja jag reagerade också på att det är några dagar för tidigt ;-) så hade tänkt följa med familjen och kolla. Så frågade henne nyss om jag fick föjla med och kolla och hon svarade: Ja, men bara om du inte sitter längst fram!! Haha, klart jag ska göra!! Berättade för henne att jag redan gjort kart ett stort plakat med texten HEJJA CARIN!! Till hennes stora lättnad förstod hon att jag skojjade men hon blev allt lite rädd, för det hade hon tyckt va sååå pinsamt om hennes storasyster hade gjort så berättade hon ;-)

Får rysningar när jag tänkter på Luciafrämföranden eftersom jag själv stått där i ledet med vit luciaklänning och ljus i handen. Visst var det trevligt, men när jag var mindre spelade jag saxofon (tyckte det var ett fruktansvärt häftigt instrument då) och självklart gick jag med på att spela en trudeludd när fröken så snällt bad mig. Jag var inte så rädd av mig då så självklart svarade jag ja. Men när det väl var dax att göra vårat första framförande (som självklart skulle vara föra alla som gick i femman och sexan) blev jag jätte nervös och jag skakade som ett asplöv. Och när det väl var min tur att spela den lilla sången så blev det självklart fel toner. Och alla som vet lite om saxofoner vet att det kan gnissla något så förfärligt om man blåser lite fel eller inte håller inne knapparna ordentligt så det gnisslade något så förfärligt och jag tror till och med några av eleverna i publiken var tvungna att hålla för öronen för att inte bli hörselskadade. Fick i alla fall till sist spelat igenom låten men det tyckte jag var hemskt pinsamt! Tänk en liten tjej (var kortast i klassen) stå där med en enorm guldig saxofon i händerna. Det var säkert en rolig syn, haha. Och den var tung kan jag lova!!

Så just därför får jag en flashback när jag tänker på Luciaframföranden, haha!

Men nu har nog kladdkakan svalnat tillräckligt, ciao!


/annaw


7 december - Framtidens populära mobil?

Skrivet 2009-12-07 Klockan 17:11:32

Detta ska tydligen vara en mobil, det står att man bara behöver nudda den så visas siffrorna så man kan slå in nummret ;-) Man slutar aldrig förvånas över tekniken ;-)http://www.beautifullife.info/industrial-design/cellphone-dial-with-rotary-dial/

/annaw6 december - Andra advent

Skrivet 2009-12-06 Klockan 11:50:44

God morgon!
Jag vet, jag har varit dålig med uppdateringen på den sista tiden. Men ska bättra mig ;-) Gårdagen bestod av shopping i Göteborg tillsammans med Hanna vilket var väldigt trevligt. Vi råkade ut, som vanligt, för en del roligheter (fast kanske inte var jätteroligt just då ;-). Vi lyckades (fråga inte hur) med att hoppa på fel spårvagn och åkte åt helt fel håll. Så när jag och Hanna högt diskuterade när den jäkla Korsvägen skulle komma vände sig dom framför oss och berättade att det ligger åt andra hållet så vi var på väg åt helt fel håll. Självklart började vi asgarva och hela vagnen kollade på oss när hoppade av. Vi fick ta nästa spårvagn tillbaka och åka dit vi skulle och när vi äntligen kom fram hade vi missat våran buss med två minuter! Jätte surt så vi fick slå oss ner på Pressbyrån och sitta där i 45 minuter på nästa. Men vi konstaterade att en positiv sak med detta var att vi fick se mycket av stan och alltså förbättrade vårt lokalsinne någon grad. Det är ju alltid något!
Efter det bar det av till Britta på kvällen vilket också var trevligt!

Men nu ska jag sätta fart och plugga, tjoho!

Ha en bra dag!

/annaw


2 december

Skrivet 2009-12-02 Klockan 21:34:00

Tjohej!
Idag bar det av till Göteborg med Samhäll-ekonomiklasserna. Var kanske inte toppenroligt, missade vår sovmorgon också som vi skulle ha haft annars, buhuu. Ne men så kan det va ;-) Har i alla fall lite smått ångest över spanskaprovet som skall göras på fredag, vill bara mata in allt i huvudet och sen inte behöva plugga mer. Tänk vilken bra idé, synd dock bara att det inte är möjligt. Så kvällen kommer alltså bestå av spanska plugg, så härligt! Längtar redan. (Notera ironin ;-) .

Ha det bra!

/annawRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!